PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2017 19:17:13

Hovado Babiš

Hovado Babiš

Zásadně nepoužívám nespisovné výrazy natož výrazy vulgární, když se ale někdo ve svém vlastním projevu nazve urputným hovadem, proč bych tento termín, tak dobře vystihující charakter přednašeče nepoužil. I když se přiznám, že po debatě o obnažování p

Neartikulované blábolení obsahovalo i další skvosty za které by se nemuseli stydět ani Gustáv Husák a Vasil Bilak.

Například prohlásil, že se hlásí k odkazu D. J. Trumpa.

Slovo odkaz se používá třeba v dědictví, v básni Francoise Villona, většinou tedy odkaz po někom, když někdo zemřel a po sobě něco zanechal anebo se zemřít chystá. To ovšem není případ amerického prezidenta, který se má čile k světu a přes vyšší věk se evidentně zemřít nechystá. Jaký odkaz by po něm měl zůstat po sto dnech v Bílém domě anebo měl slovenský oligarcha na mysli realitní spekulace D. J. T.? Co kdyby se raději přihlásil k odkazu J. V. Stalina anebo George Orwella?

Pokračoval, „dlouho jsem zvažoval, jestli v projevu říct: 'Make the Czech Republic great again.' ale pak jsem si řekl proč ne.

No ne! Když někdo v Moskvě prohlásil, že budeme se Sovětským svazem na věčné časy, tak to h….. jistě také zařadilo do svého projevu „With the Soviet Union forever, and never otherwise!, nebo že by to bylo v ruštině?

Další perla: „Samozřejmě za první republiky jsme byli jedna z nejprůmyslovějších zemí v Evropě.“

Při vší úctě k bratrům Slovákům to byla Československá republika a již v dobách c. a k. to byly především země Koruny České, které byly nejrozvinutější z celého císařství. Ovšem v období první Československé republiky jsme patřili mezi deset nejrozvinutějších států SVĚTA!!!!!

Ono to h…… má nedostatky nejen jazykové, v chování, ale také katastrofální neznalosti dějin Československé republiky, kam vůbec chodil do školy, v Moskvě?

„Ačkoli například Miroslav Kalousek byl jediným kandidátem na předsedu TOP.“

Ten Kalousek mu leží v žaludku a nikdy neopomene jej zmínit. Uznávám, že Kalousek je slovy Babiše a jeho médií zloděj. Nezastávám se ho, ale ve srovnání s Babišem je Kalousek takový malý český zlodějíček, prostě troškař.

Ve svém projevu se také tradičně nezapomněl otřít o tradiční politické strany.

Se všemi těmi vládami a tradičními politickými stranami se paktoval a na kšeftech s nimi si vybudoval svůj miliardový majetek. Kdyby nebyl jedním z nich, tak dnes nemá ani korunu. Tak je naprosto nepochopitelné, že se o ně otírá.

Zmínil, že ještě nechápe politiku, protože často se stane, že partner s něčím při jednání souhlasí a na veřejnosti tvrdí opak. „Ze světa byznysu, kde všechno děláte na podání rukou, tak to nechápete.“

Nevím, kde žije, ale v zemi, kde neplatí ani psané smlouvy a ověřené podpisy u notáře jsem již dlouho neslyšel, že by se byznys dělal podáním rukou.

„Jsem urputné hovado. Znamená to urputnost.“

Tak z toho jsem už úplně vedle. Máme to chápat, jako že „Bol urputný, pravdu nepriznal - o své udavačské minulosti v komunistické tajné bezpečnosti? Neľútostný, krutý – k podnikatelům, které přivedl na mizinu svými podrazy?“

…….mám ten horolezecký gen.

Máme takové konstatování chápat jako například, “Kámo, já mám horolezecký gen. Mě z tohodle fleku nikdo nedostane ani heverem?“

Závěrem se nikdo na sjezdu Babišova hnutí nechtěl přihlásit do diskuse. Bude takto vypadat po podzimních volbách celý parlament a vláda? Všichni budou mlčet, aby si to nepošpatnili u diktátora a nesebrala je jeho tajná policie? Tak to se máme na co díky h…….., která ho volí na co těšit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama