PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2015 11:28:21

Komunista Komárek (ANO) a zahájení špinavé, pomlouvačné kampaně proti mé osobě.

Komunista Komárek (ANO) a zahájení špinavé, pomlouvačné kampaně proti mé osobě.

Příští rok je rokem volebním, proto se začínají množit tradiční útoky na jedinou skutečnou opozici.

 Naivně jsem se domníval, že do zahájení volební kampaně zbývá ještě dost času. Přiznám se, mýlil jsem se. Také jsem čekal, že v předvánočním čase mají lidé jiné starosti, většinou příjemné. Někteří nejspíše neslaví vánoce a tak se mohou zabývat pliváním špíny kolem sebe a hlavně na ty, kdo překážejí jejich chlebodárcům.

Netrvám na nějakém slušném oslovení od soudruha. Takže jak se na mne volá, tak se ode mne ozývá.

Komárek (ANO) byl členem komunistické strany. Nejvíce se však proslavil a to i za hranicemi naší země tímto výrokem. V článku o mně uveřejněném na titulní stránce Mladé frontě Dnes napsal:

„Jestli něco provedl, tak ať ho zavřou, jestli nic neprovedl, tak ať ho zavřou také, za to co hlásá“.

Dovede si kdokoliv, a tím se ptám i svých zarytých nepřátel, představit, že by bylo možné lépe prezentovat Komárkovu nenávist, charakter a jeho pohrdání demokracií a lidskými svobodami, než to, co před lety napsal?

Nyní tento soudruh prodává své služby Babišovi (ANO, krycí jméno Burešovi) a činí se neméně zdatně.

Důrazně se ohrazuji proti tomu, aby mé osoby a mých výroků zneužíval bývalý komunista k vytváření dojmu, že štěpím vlastenecké hnutí. Jak říkám svým příznivcům, obracím se jen na své bývalé voliče, kterých bylo 485 tisíc. Rozhodně nebudu svoji kampaň směřovat, proti jiným vlasteneckým stranám. Myslím si, že na politické scéně je plno jiných subjektů, které si zaslouží zvýšenou pozornost a nejen přátelské dobírání. Mám jmenovat Babišovo (ANO, Burešovo) hnutí apod.?

Aby bylo jednou provždy jasno: SPR-RSČ jsem nevykradl. Myslí si někdo z vás, kdybych něco takového udělal, že by mi to prošlo? Že by mně nezavřeli alespoň na patnáct let, když mne zcela účelově zavřeli na 17 dní jenom proto, aby Václav Havel byl zvolen prezidentem? Myslí si někdo z vás, že by si tehdejší mocní nechali ujít takovou příležitost, pokud by měla jakkoliv reálný základ? O propadnutí majetku ani nemluvím.

Stranu, kterou jsem založil, které jsem dal jméno i program doslova vytuneloval a to do posledního haléře stát omylem nazývaný Česká republika, zastoupený ministerstvem financí a Finančním úřadem pro Prahu 5. A to jen proto, aby nás totálně zlikvidoval a zbavil se jediné skutečné opozice. Důkazů je dost a budeme je včas zveřejňovat na našem zakládaném webu.

A to i se jmény a funkcemi těch, kdo se na této ničemnosti podíleli.

Jenom jsem čekal, kdy tento soudruh a jemu podobní, jen tak mimochodem John, Klíma st., Pehe, Zbořil, Ruml, dnes v žoldu komunisty a estébáka Babiše (ANO, Bureše) vylezou a budou stejně tak, jako před lety šířit lži, pomlouvat a nadávat.

Co bude následovat soudruzi? Kdy vyleze další soudruh s dalšími útoky využívajícími nejnižších lidských pudů jako je závist, nastřádaná zloba vybíjející se na nepravém místě, frustrace z nenaplněných polistopadových očekávání, apod. Vážení příznivci, nedivte se mi, že se musím vrátit ke svému starému proslovu, kdy jsem požadoval vymetení Augiášova chlévu, nic jiného totiž současný parlament a vláda nejsou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama