PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2016 23:28:51

3 x o islámu a migraci na Karlovarsku

3 x o islámu a migraci na Karlovarsku

Diskusí fórum Máme se bát islámu?, které jsem pořádal 18. května v Poslanecké sněmovně, vyvolalo velký zájem. Jeho čtyřhodinový audiovizuální záznam na www.poslanecsoukup.cz má za pouhý týden na 12 tisíc navštívení.

 

Na pátek 24. 6. 2016 zvu veřejnost od 18 hodin do Kulturního centra Svoboda v Chebu. Mé pozvání sem přijal bývalý muslim, konvertita ke křesťanství, publicista Lukáš Lhoťan.

V ponděl...í 27. června přenesene diskusi o islámu a migraci do Městského domu kultury v Sokolově. Od 18 hodin tam budu spolu s dalším hostem, s arabistou, orientalistou a překladatelem Petrem Pelikánem.

 V úterý 28. června přijede do Krajské knihovny v Karlových Varech český spisovatel, dramatik a publicista, žijící ve Velké Británii, Benjamin Kuras. Od 19.30 hodin si můžete vyslechnout jeho názory na postupnou islamizaci Evropy. Představí svoji poslední knihu s titulem Jak zabít civilizaci

.Na všech třech setkáních předpokládáme velký zájem. Přednostně dostanou místa k sezení ti, kteří se zaregistrují na mailu: zakovad@psp.cz.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama