ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2017 8:00:48

Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem

Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem

V minulých dnech byla slavnostně podepsána Smlouva o spolupráci mezi Městským obvodem Plzeň 3 a Plzeňským Prazdrojem, a. s. při přípravě a realizaci různých akcí pro veřejnost na území MO Plzeň 3 a vzájemné propagaci.

Slavnostní akt se odehrál v Konferenčním a společenském centru Secese v Plzeňském Prazdroji.

Smlouvu o spolupráci podepsal za Městský obvod Plzeň 3 starosta Radislav Neubauer, za Plzeňský Prazdroj, a. s. Rudolf Šlehofer, manager rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví. Za plzeňský centrální obvod byli podpisu přítomni i oba místostarostové Radoslav Škarda a David Procházka.  

„Plzeňský Prazdroj je jedním z nejvýznamnějších podniků nacházející se na území našeho obvodu a také města. Je představitelem pivovarnictví a gastronomie, je součástí české tradice, kultury a životního stylu. Během dlouhých let se stal jedním z nejvýznamnějších symbolů Plzně i Plzeňského kraje a patří mezi nejnavštěvovanější turistické cíle v České republice. Je rovněž živým kulturním a společenským centrem a spoluprací s ním přirozeně sdílíme společné cíle, zájmy i potřeby Plzeňanů,” řekl Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama