Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2017 8:37:00

Vystavme vládě ve volbách vysvědčení, Čapí hnízdo nechme policii a soudu

Vystavme vládě ve volbách vysvědčení, Čapí hnízdo nechme policii a soudu

Komentář předsedy ODS na facebookovém profilu

 Přál bych si, aby nadcházející volby byly především střetem programů a idejí. Ne o policejnim vyšetřování předáků ANO. Je jasné, že kauza Čapí hnízdo musí být vyšetřena - je tu dlouhodobé podezření na dotační podvod. Zároveň je mi ale líto, že její vyšetřování trvá tak dlouho a zasáhne do doby "horké" fáze volební kampaně.

Nepochybuji totiž o tom, že A. Babiš se pokusí ze sebe udělat mučedníka, který čelí nějakému rozsáhlému spiknutí (ostatně už tu máme jeho vyjádření o podobnosti s politickými procesy 50. let, což je nesmyslné i nehorázné). A že se bude snažit zamlžit poslední 4 roky vlády koalice ANO, ČSSD a KDU-ČSL, které vláda promarnila. I proto jsem vyzval pány poslance Babiše a Faltýnka, aby dva měsíce před koncem funkčního období složili poslanecký mandát a nezatěžovali předvolební kampaň touto kauzou víc, než je únosné.

Vystavme vládě ve volbách vysvědčení za promarněné čtyř roky - a dotační machinace s Čapím hnízdem nechme policii a soudu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama