ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2014 11:56:55

Vytáhnout Rittiga zásahovkou z postele? Dřív by poslal pohled z Monaka

Vytáhnout Rittiga zásahovkou z postele? Dřív by poslal pohled z Monaka

Inu, pokrok nezastavíš. Kdyby mi v roce 2009 někdo tvrdil, že si policie dojde domů pro lobbistu ODS Ivo Rittiga, poslal bych ho na hospitalizaci k docentu Chocholouškovi a doporučil bych skotské střiky třikrát denně. Doba se ale naštěstí změnila.

Dřív by totiž pan Rittig dostal den předem echo z policie, sbalil by si kufr a zamířil do svého milovaného Monaka. Možná, že vám to bude připadat jako klišé, ale za dnešní stav, kdy detektivové můžou úplně všude, aniž by se museli bát o místo i život, může nařízení Petra Lessyho. Teprve on zrušil Langrovinu, kdy policisté museli hlásit na prezidium koho vyšetřují. Tomu je naštěstí konec. O vině či nevině Ivo Rittiga, ať rozhodne soud, ale podle všeho to vypadá, že skutečně měl z každé jízdenky v pražské MHD nějaký bakšiš.

Ještě tak definitivně zrušit anonymní akcie jako prevenci všech těchto lumpáren, které vyvádí kapitál ze země. Jak krásněji by se tu žilo ...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama