Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2015 9:09:31

Výzva vědcům proti jejich nadřazenosti a pokrytectví!

Výzva vědcům proti jejich nadřazenosti a pokrytectví!

Milí vědci a elity, zcela určitě máte právo se jakkoli vyjádřit ke všemu, co trápí naší společnost. Ti, kteří s vaší výzvou ale souhlasí, jsou většinou jen lidé přisátí na státní rozpočet, takže lidé, kteří žijí z našich daní.

My lid český se zdravým selským rozumem, kterého je na sedmdesát procent veřejnosti a kterého státní tajemník Prouza nazval jen hrstkou několika set hysteriků a xenofobů vás tímto vyzýváme, abyste nebyli lhostejní a všem nám šli příkladem. Ve výzvě píšete, že všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Každý z vás si tedy vezměte k sobě domů jednoho takového imigranta, ze kterého vůbec nejde strach, jelikož islám není podle vás nenávistná ideologie. Za své finanční prostředky se o něj s láskou postarejte a umožněte jim, aby tak s vaší pomocí multikulturně obohatili naši společnost.

Až toto uděláte, budeme vám věřit, že to myslíte zcela upřímně a že vám nejde jen o to se zviditelnit a takovýmto řiťolezením podpořit počínání neschopné české vlády. Té vlády, která místo toho, aby podporovala občany České republiky (nemocné a nezaopatřené děti, důchodce a postižené občany), bude raději v područí Evropské unie podporovat multikulturní šílenství, které nemůže dopadnout dobře a v budoucnu to zase odskáčí jen ti nejslabší jedinci ve společnosti, kterým vy svou výzvou proti strachu a lhostejnosti kážete, jak se mají k tomuto šílenství chovat.

Je to od vás neskutečné pokrytectví, jelikož ani jeden z vás se nikdy nepropůjčí k tomu, aby za své prostředky to neskutečné multikulturní šílenství opravdu fyzicky podpořil. Okecávat to a kritizovat jiný názor umí každý a papír snese vše, ale k tomu, abyste nás přesvědčili, jsou potřeba činy. Tak hurá do toho a pak si vás možná těch sedmdesát procent hysteriků a xenofobů bude vážit za to, že nám prostým lidem jdete příkladem a to, s čím se oháníte na internetu, myslíte zcela upřímně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama