Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2013 8:52:13

Amnestie mu pomohla pouze na tři dny

Amnestie mu pomohla pouze na tři dny

Strážníci rožnovské městské policie zadrželi ve středu 16. ledna pachatele dvou krádeží v prodejnách Billa a Albert. Jednalo se o otce a syna, kteří se dopustili krádeže potravin.

U otce se jednalo o přestupek. Jeho syn, který se teprve před třemi dny vrátil z výkonu trestu na základě prezidentské amnestie, je podezřelý ze spáchání trestného činu.

Že jablko nepadá daleko od stromu, lze použít při zjištění dvou krádeží v prodejnách Billa na ulici Meziříčská a Albert na Masarykově náměstí. První krádeže se dopustil okolo druhé hodiny odpoledne v prodejně Billa osmnáctiletý mladík z Rožnova, který odcizil zboží za 188 korun. Druhé krádeže se dopustil o necelé tři hodiny později v prodejně Albert jeho devětačtyřicetiletý otec, který odcizil zboží za 114 korun. Osmnáctiletý mladík skončil nakonec na Policii ČR pro podezření ze spáchání trestného činu, jelikož bylo zjištěno, že v předchozích třech letech byl již za majetkovou trestnou činnost potrestán. Jeho otec za krádež obdržel od strážníků pokutu ve výši 1000 Kč. Mladík navíc strážníkům uvedl, že se teprve před třemi dny vrátil na amnestii z výkonu trestu.

Zvuková verze


Zpracoval s využitím stránek Městské policie Rožnov p.R. (www.mproznov.cz):
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama