Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2013 16:48:39

Prohlášení místostarosty města Aloise Vychodila k rezignaci na veřejné funkce

Prohlášení místostarosty města Aloise Vychodila k rezignaci na veřejné funkce

Vážení Rožnované, po delším zvažování jsem se rozhodl k datu 3. ledna 2013 rezignovat na funkci místostarosty a současně na člena zastupitelstva města Rožnova pod Radhoštěm.

 

Jediným a zásadním důvodem k rezignaci jsou poúrazové zdravotní potíže, které komplikují mou práci v posledním půlroce. Jsem si vědom závazku, který u mne vznikl po komunálních volbách v roce 2010, kdy jsem od Vás obdržel výraznou podporu. Za tuto důvěru velmi děkuji a vážím si ji.

Po zrealizovaném Hudebním altánu, pěší komunikaci Tylovice-Hážovice, rekonstrukcích školských zařízení, Jurkovičově rozhledně, vodovodu Dolní Paseky a dalších stavbách, jsou připraveny nové projekty. Jejich realizace vyžaduje plné pracovní nasazení, které mi můj zdravotní stav nedovoluje.

Nadále zůstávám členem Občanské demokratické strany. Pevně věřím, že další rozvoj našeho krásného města, na kterém jsem se jako místostarosta v posledních šesti letech podílel, povede k naplňování spokojenosti Vás, jeho občanů.

Přeji Vám všem hodně zdraví a pohody do nového roku 2013.

Alois Vychodil

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama