Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2013 8:01:09

Rožnov na Regiontouru v Brně

Rožnov na Regiontouru v Brně

Areál brněnského výstaviště patří od čtvrtku 17. ledna veletrhu cestovního ruchu Regiontour 2013. V rámci expozice Východní Moravy se představuje také turistická oblast Valašsko a v ní pak mimo jiné město Rožnov pod Radhoštěm a Valašské muzeum...

Areál brněnského výstaviště patří od čtvrtku 17. ledna veletrhu cestovního ruchu Regiontour 2013. V rámci expozice Východní Moravy se představuje také turistická oblast Valašsko a v ní pak mimo jiné město Rožnov pod Radhoštěm a Valašské muzeum v přírodě. Veletrh hned první den konání navštívily tisíce zájemců o cestování.

Tradiční valašské vdolky, slivovici, ale především informace o turistických zajímavostech, možnostech ubytování a dalších službách v oblasti cestovního ruchu nabízí pracovníci městského turistického informačního centra na pultech města Rožnov p.R. a Valašského muzea. Ty jsou součástí expozice turistické oblasti Valašska a Východní Moravy.

Na novinky z Rožnovska se v prvním veletržním dnu ptaly tisíce návštěvníků. Největší zájem byl o cykloturistické mapy, program Valašského muzea v přírodě a také o informace o Rožnovských pivních lázních.

Slavnostního otevření expozice Východní Moravy se kromě řady dalších hostů zúčastnil také hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák nebo primas český Mons. Dominik Duka.

Veletrh cestovního ruchu Regiontour trvá do neděle 20. ledna. Už v příštím týdnu pak veletržní sezona pokračuje v Bratislavě na Slovakiatouru. Město Rožnov pod Radhoštěm se představí také na veletrhu cykloturistiky v Hradci Králové nebo na polských veletrzích v Poznani a Varšavě.

Fotografie z prvního dne Regiontouru naleznete zde.

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama