Tomáš Franěk

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2017 16:09:31

Teroristický útok, útok a zase útok

Teroristický útok, útok a zase útok

Nebo také útok na 100 způsobů, dalo by se říct.

Předpověď počasí vždy bylo to, v čem měl divák jistotu, že uvidí každý večer v televizi. Jistě si vzpomeneme na dobu, kdy se člověk podíval právě na počasí, zanadával u zpráv na politiku a šel spát. Nyní, v nové a „obohacené“ Evropě máme tu jistotu v počasí a právě v informaci o teroristickém útoku. Bylo o tom napsáno a řečeno již mnoho, ale jedno snad ne. A to fakt s blížícími se volbami o to důležitější!

   Položme si otázku. To ve Španělsku, ve Francii, Německu, Anglii a ostatních státech snad nemají politika či politickou stranu typu našeho doktora Miroslava Sládka a jeho Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa? Politika, který říká, co se může stát a hlavně, politika který to říkal již desetiletí zpět? Takového nemají? Nemají a neměli? Nebo mají a věří médiím, když jim řekli „nevolte ho, on je ten zlý“. Ono věřit médiím se v tomto případě může rovnat i smrti, když ne nás samých, tak našich blízkých, či našich krajanů, spoluobčanů.

   Mimo jiné i pro toto kandiduji do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky ve Středočeském kraji a jsem na to hrdý. Ale jsem hrdý a rád především za to, že doktor Miroslav Sládek se rozhodl vrátit do politického boje! A že boj s našimi mocipány a multikulturní Evropskou unií není vždy snadný.

   Vždyť právě proto nám média opět řeknou „nevolte ho, on je ten zlý"

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama