Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2017 10:22:32 - Ernesto01

Pane Lidovec

Vyjádřil jste se,že se stydíme za prezidenta Zemana, jakým právem mluvíte za národ?Přemýšlel jste někdy nad tím,jak je možné,že strana kde jsou lidé jako vy ,Herman,Bělohnátek je v Parlament? Nás je v rodině asi 12 a tak mužu stejně hloupě jako vy prohlásit,že se občané ČR stydí,za to,že není postavená mimo zákon strana jako ta vaše. ubohé prohlášení!Klidně mluvte za vás Lidovce,za Sudetáky a kdo vi ještě za koho,klidně jednejte proti zajmu českých občanu ,ale budíte tak hodný a netrubte do světa jako trubec nesmyly jako s prezidentem Zemanem. Stačí se podívat na diskuse kdekoli ohledně prezidenta,stačí se podívat na průzkumy aby bylo každému jasné,že jste ubožák a lhář!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2017 11:51:36 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz. Ale já s žádného Bělohnátka neznám.
Jinak doporučuji si celou debatu v klidu pustit, než se tu začnete rozčilovat.
Šéfka bruselské pobočky organizace Reportéři bez hranic Julie Majerczaková připomněla slova českého prezidenta Miloše Zemana, který v Číně v diskusi s ruským prezidentem Vladimirem Putinem vyzval k likvidování novinářů, zřejmě v žertu. "Miloš Zeman mnohdy svá vystoupení pronáší ve stavu, který bychom těžko komentovali jako stav střízlivý," poznamenal následně český europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) s tím, že v ČR se mnozí za prezidenta stydí.
S pozdravem Tomáš Zdechovský