Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2017 10:36:57 - Ernesto01

Pane Zdechovský,ještě něco

Četl jsem reakci na dotaz tazatelky,kde jste uvedl ,že vás mrzí,že tazatelka nesdílí touhu smíření se Sudetskými Němci. Děláte si opravdu z lidí srandu? Vážený já nevím co byly vaší rodiče,ale z mé rodiny byly zabity Němci 4 lidé! Po 70 letech jsem se dočkal toho,,že za 300 000 povražděných Čechu nám Německo opět poroučí a jako tehdy lezou mraky poslancu do Německého análu. Pak jsem se dočkal,že z Německa k nám proudí mraky odporných potravin avšak na svůj trh si vyrábějí pochutiny o kterých se nám muže zdát a co víc za nižší cenu než prodávají náhražky u nás|! Pak jsem se dočkal toho,že česká ekonomika slouží jen tomu aby u nás pracovaly lidé v Německých montovnách za nuzné mzdy aby svojí práci zajišťovaly Němcům životní standart na který jsou zvyklí.Je to opravdu málo na to aby i někomu takovému jako jste vy Herman a Bělobrádek zabilo horko z toho co jste za zvrácení lidé? Jen dodám vážená ja na rozdíl od spousty Lidovcu nebyl před rokem 89 komunista a dokonce ani pohlupavý pionýr!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2017 11:42:16 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,moje rodina také trpěla pod vládou nacistů a můj dědeček by jedním z těch, kteří přežili koncentrační tábor. Pro Vaši informaci, ministr kultury Herman měl matku židovského původu a část jeho rodiny zahynula v koncentráku, ale nikdy by se neuchýlil k výrokům, které tady říkáte Vy. Máte-li neustále potřebu živit v sobě nenávist vůči Němcům, je mi to opravdu líto. S pozdravemTomáš Zdechovský