Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2017 5:08:31 - rejkedarr

Vážený pane poslanče, tak toto jste přehnal!

Velmi jsem Vám fandil v kauzách spojených s Barnevernetem. Ale hovořit mimo jiné i mým jménem (ano, Vy jste hovořil za nás všechny - kdo Vám dal mandát??) takto o řádně zvoleném prezidentovi, to už je příliš. Jinak Vás ujišťuji, že strana, kterou reprezentujete, je pro mě absolutně nevolitelná, a to především díky tomu, co nyní předvádí ministr Herman a pan Bělobrádek. Ač jsem patříval mezi Vaše voliče, rozhodl jsem se nevolit ani jedinou ze současných vládních a parlamentních stran, protože Augiášův chlév, jakým se stala naše politická scéna, je třeba vymést. A ujišťuji Vás, že takto smýšlí stále více lidí. Jen se krátce zeptám - tím, že se třeba Vy (navíc naším jménem) stydíte za prezidenta, znamená to také, že se stydíte za všechny občany, kteří jej volili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2017 10:40:59 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,ztráty Vaší podpory je mi vemi líto. Rozhodně jsem ale neříkal, že se stydím za voliče nynějšího prezidenta - jejich volbu je třeba respektovat.  Ve svých výrocích jsem chtěl pouze naznačit, že řadě lidí v Česku jeho chování vadí, protože se prezident nechová tak, jak by měl. S pozdravemTomáš Zdechovský