Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2017 7:56:30 - Dana Neubauer

imigrace

Dobrý den,pane Zdechovský,proč mám chápat výrok p.Macrona ,že musíme přijímat ilegální imigranty,že je to naše povinnost.Vždyť západní Evropa přijímá tyto lidi dobrovolně a nám je chce vnutit pod sankcemi,no tak ať je vrací jako Španělsko a nemusí je nikomu nutit,vždyť sám říká,že jsou to z 80% ekonomičtí migranti.Západní Evropa porušuje spoustu dohod ohledně této situace,mají např.zůstat v první bezpečné zemi,tak nevím co pořád řeší,ať si udělají pořádek doma,jinak zdravím,Novoselský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2017 22:52:45 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Novoselský,pokud máte na mysli přerozdělování migrantů na základě kvót, a to ještě pod hrozbou sankcí, je to samozřejmě naprostý nesmysl. Mimochodem je to věc, na kterou jsem upozorňoval už mnohokrát,  S porušováním pravidel i v dalších zemích máte určitě také pravdu, stejně jako s pravidlem první země - praxe byla bohužel zejména před dvěma roky mnohdy velmi odlišná.S pozdravemTomáš Zdechovský