Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.06.2015 9:55:02 - Venda-jogista

jaké chceš řešení?

"Imigraci je nutné řešit tam, kde vzniká, a ne na konci procesu,“ soudí europoslanec KDU-ČSL Tomáš Zdechovský."

Tak ono to celé je "proces"? Snad i řízený, ne?

Každý následek má svoji příčinu. Kde prosím vidíš příčinu útěku lidí, jejich imigraci? Že by před válkou, před zabíjením. Že by před nějakým řízeným procesem? Určitě není příčina v tom, že se lidé měli na svém území, ve svém státě, společenství nějak dobře. Pak by asi neutíkali. Kdo nebo co jim to tam narušilo? Stačí mi např. jen vysvětlení k vznikání okolností, které vedou k imigraci ze Sýrie či Libye. U Libye můžeš mít přístup k relevantním srovnánpočtu uprchlíků před rokem 2011 a po něm? Totéž i se stejným datem, tedy před tzv.občanskou válkou u syrských imigrantů. Pro usnadnění pochopení otázek objasnění slova proces :
"Proces (z latinského processus, což je tvar slovesa procedere – „postupovat, vyvíjet se“) je postupný děj nebo změna, posloupnost stavů nějakého systému."
Jsi politik, Tomáši?
V.Žáček,člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2015 13:54:02 - Tomáš Zdechovský
 Ahoj Vašku,děkuji za dotaz.
Ano, imigrace je řízený proces. Určitě to není ničím neřízené přecházení moře. Řadě z nás dávno došlo, že lidé se musí někam dostat a vědět mnoho informací pro to, aby se mohli přeplavit přes moře. A ten způsob, jak je to prováděno, je řízený proces skupin pašeráků, kteří dokonce lidi v Africe verbují.Jinak samozřejmě, že je tam dalších 500 aspektů, ale chtěl jsem vysvětlit to slovo "proces"
Krásný den přeje Tom