Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2017 12:18:11 - pistolnice

výmluvy, omluvy, výmluvy 3

Pane Zdechovsky, ja nezpochybnuju, že podpisem a miliardovym vypalnym Turecku se nezastavil příliv ilegalu na Řecko ! Je nutne zastavit ilegaly z Libye, také zaplatit , vracet čluny a chytat paseraky ! Nebo je to byznys s miliar. a proto se obchod s cernym masem zastavit nemůže, přesto že to ohrožuje Evropany ? Nebudeme si lhát , Merkel, ani Brusel ilegaly zastavit nechtějí , dávno by to udělali, komu to slouzi, tem co chtějí proste a sproste rozložit Evropu a Vy to všichni podporujete, černa masa z Afriky chce davky, drogy, sex, domy , bile ženy , dělat prasečí bordel , no- go zóny, svoje práva a nedělat, protoze je většina negramotu, jsou to nositele smrtelných chorob a další ...... . ! Brusel s Němkou rádi přihlížejí, jak jim priplouvaji další a další šílenci přes more. . Znovu opakuji, Merkel s Bruselem táhne Evropu do záhuby, potřebuje vojáky, ale tyhle černí, co zdrhaji jen za lepším, za Evropu bojovat proti východu nebudou, pokud jim nedáte čip ! pokračuje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2017 16:46:19 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,ano, o nutnosti zastavit příliv ilegálních migrantů z Libye snad nikdo soudný nepochybuje. Bohužel vzhledem k tomu, že je Libye rozvrácená, není řešení tak jednoduché, jako v případě námořní trasy z Turecka do Řecka. Důvody jsem vysvětloval už mnohokrát. S pozdravemTomáš Zdechovský