Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2015 17:16:00

Neschopnost Unie způsobí sociální kolaps naší republiky

Neschopnost Unie způsobí sociální kolaps naší republiky

Přestaňme mlčet! Pojďte říct vládě a Evropské unii hlasité NE imigrantům, NE islámu v České republice, NE současnému jednání Evropské unie, která dlouhodobě nejedná v zájmu našich občanů.

Přijďte společně se mnou tuto středu 1. července v 17 hodin na demonstraci na Václavské náměstí v Praze ve spodní části na Můstku. Hned v úvodu vystoupím se svým projevem a následovat budou vystoupení mnoha dalších zástupců nezávislých politických stran a občanských iniciativ.

Pojďte podpořit myšlenku referenda o setrvání v Evropské unii, jelikož současná neschopnost EU zastavit razantně vlnu imigrantů způsobí během několika krátkých let sociální kolaps naší republiky. Závažných důvodů pro referendum na toto téma je však samozřejmě více.

Musíme začít hned jednat. Musíme se všichni spojit a netříštit síly. Těším se na osobní setkání s Vámi. Demonstrace bude po projevech pokračovat pochodem před Úřad vlády. Volám všechny Čechy, Moraváky a Slezany. Pojďme říct jasné DOST. Přestaňme už mlčet, když vláda i Evropská unie jednají proti zájmu nás občanů České republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama