Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2017 15:35:59

Deset procent voličů poslalo do Českého parlamentu Piráty. Se zrádci se nejedná

Deset procent voličů poslalo do Českého parlamentu Piráty. Se zrádci se nejedná

Devět partají v parlamentu Čr. porušuje pohled logiky vědeckých ověřených schémat chování

Vincent Pribula

Politické volební echo.


Zvolení Pirátů do Poslanecké sněmovny je sdělením, kam intelektuálně a morálně padáme.Devět partají v parlamentu Čr. porušuje pohled logiky vědeckých ověřených schémat chování.Se zrádci se nejedná, nebo už ano?

Cucáci přemluvili bábu, jednadvacetiletý student přemluvil dědu, Kalousek a Gazdík přemluvili tři a půl milionů lidí v bídě. Zelení kooperovali s Piráty, vítači, homo lobby a přemluvili squattery i uživatele LSD a Cannabisu. Matematické počty a rozložení společenských vrstev zcela vyvrací úspěch devíti stran ve volbách.

Budou pidi strany užitečnými idioty? Za měsíc protestní elán opadne a jak dopadne Bartoš, Okamura, Babiš? Se zrádci se nejedná, nebo už ano? Vše rozhodnou ambice poslanců toužících po funkcích a moci. Otázka „kolik peněz bude stát sestavení vlády?“ je a byla v mega státních zakázkách. Tam se rozhodne a tam je třeba nasměrovat pozornost. Spojení pekla a nebe pro státní zájem bude osvědčená rétorika politiků. Budou trpět za nás!

Opět budou vládnout loutkovodiči politiků. Z voleb se stala fraška, divadlo korporátních vlastníků zdrojů. Politici dnes mohou vše, ovšem nesmí překročit červenou čáru megabyznysu.

Provázanost pupeční šňůrou korupce je pevná, více než kdy jindy.

Jak je to možné, že máme rekordní počet stran v Poslanecké sněmovně?

Média se obratně tématu vyhýbají a pozornost směrují na neustálé napadání vítěze voleb. Názory na čistotu voleb jsou ve společnosti konstantní.

Jedni nevěří a mají pocit velkého podvodu, druzí věří na Ježíška a třetí na globální světové spiknutí sionistů.

Nejpravděpodobnější realitou zvolení devíti stran je společenská frustrace, dekadence, úpadek společenských hodnot a cílená dlouholetá debilizace mladé generace, která se pohybuje mezi realitou, mladickou nevyzrálostí a permanentním odporem k vylhaným autoritám.

Osobně se domnívám, že fragmentace politických sil je počátek obrovské a zničující společenské krize. Pojmy skutečných hodnot politici svou ignorací, mocenskou posedlostí a bezbřehým egoismem ze společnosti odstranili. Místo zájmů vlastních lidí, dětí, nemocných občanů, dali enormní prostor a podporu europarazitům v podobě likvidačních fondů národní suverenity.

Společenskou a politickou krizi platí zahraniční nadace, fondy na to či ono. To největší společenské zlo jsou všechny open fondy pro společnost, politiku a bla bla bla. Lidé už zcela vážně odmítají neustále sociopaty vnucovanou povinností „pomáhat“. Pro našince žádný fond není, který by zmírnil bídu a chudobu. Pokrytecké adventní koncerty jsou ostudné v porovnání s tím, kam tečou miliardy a komu.

Nějaká vláda bude a bude dělat, co jí bude dovoleno. Zda to bude vláda složená vítězem, či poraženým, je nepodstatné

Kdo usedne do příští vlády, bude pod dohledem Evropského protektorátu za přímé účasti našich europoslanců a bratrského dohledu ambasády USA. Za každou cenu udržet hodnoty, kterým už nevěří sami autoři. Je nutné udržet onen diktát, kterému drze říkají „demokracie“.

Kdo očekává změny k lepšímu, bude už po pětadvacáté zklamán. Zatímco papaláši budou jednat o vládě a excelovat v rétorice a obraně svobody či klást podmínky, za jakých budou vládnout a s kým.

V ten samý čas budou slušným lidem rozdávat pokuty za odhozený nedopalek, vyhánět dědky z vesnických hospod a slídit, kdo špatně topí, aby ekologická komanda mohla vtrhnout do vašich obýváků. Opět nám zatopí sníženou životní úrovní a žebráckou mzdou, kterou mají v plánu do konce časů. Mašinérie pojede dál sama z vlastní podstaty.

Hlídací psi demokracie budou stále krmeni za vytváření každodenní lži a manipulace.

Opět budou tajně schváleny integrační smlouvy a vyčleněny další miliardy na islamizaci společnosti.

Je třeba schválit zákon a přísný trest za porušení a urážku integrovaných. Zamaskovat bídu české životní úrovně a permanentní podsouvání nevychovaných a líných Čechů je úkol číslo 1 mediálních presstitutů. Náprava křivd, která je doménou KDU, bude nejlépe dovršena zrušením Benešových dekretů a odškodněním sudetských Němců.

Devět stran v českém parlamentu je strategické přeskupení s pomocí cílené fragmentace. Osvědčená strategie malých proti velkému a většímu. Chaos není jen výsledkem českých voleb, je to zákonitý proces: od společenského vrcholu ke dnu. Pokud se něco pohne, tak jen oněch tři a půl milionu lidí v bídě – při rostoucí ekonomice – k ještě většímu otroctví a chudobě. Opět se potvrdí, že mocenské elity budou vždy mocensky posedlé a neelity zdebilizované.

Zvolení Pirátů do Poslanecké sněmovny je sdělením, kam intelektuálně a morálně padáme. Vidíte, koho můžeme dostat do funkcí. Znak Pirátů si takticky upravili, protože překřížené hnáty a lebka je znak násilníků, vrahů a loupežníků. Tak tu máme nějaké umírněné piráty, kteří popírají svůj skutečný symbol na vlajce. Přes deset procent voličů poslalo do českého parlamentu znak lebky a zkřížených hnátů, to je jediný a skutečný symbol Bartošových korzárů.Vsadit na skupinovou hloupost, se prostě někdy vyplatí.

Zda se budou chovat podle jejich skutečného kultovního znaku, ukáže čas. Hesla „drogy do každé rodiny“ společnost popudí. Jejich slova o boji s korupcí narazí na onu velkou benevolenci užívání drog. Mládež je radikální, dokáže být i brutálně cynická. Pokud má pocit, že ji zkušená generace usměrňuje, jedná se vždy o nesprávně pochopeného generačního soupeření.

Zklamaly téměř všechny politické strany. Krom zklamání dovedly společnost ke lhostejnosti, enormní bídě a zadlužení. Výkřiky pravdy a lásky působí jak červený hadr na býka, protože to vykřikují neustále dokola ti největší zloději a podvodníci.

ODS je strana, která jako jediná nechala zavřít řidiče s žebráckým platem kvůli tykadlům, jež namaloval na hlavy papalášů. To se jen tak nezapomene. Je až smutné, kam spadla strana ČSSD. Vedení zcela propadlo mamonu a funkcím. Je to strana, která nejvíce zradila své voliče a české zájmy. Deset let se budou pachtit v opozici a je možné, že vezmou nějaké funkce nabízené ANO. K TOP 09 není co dodat. Kalouskova strana byla zachráněna mladým klukem, který jako maskot přitáhl potřebné hlasy mladých. Prostě pane předsedo, ten rating vám opět vyšel.

K devíti stranám přibudou strany Adamitů, umírněných deviantů a konečně nastane ona genderová vyváženost.

ANO a Okamura je jistá šance a velká neznámá. Pokud nepřijde zrada zevnitř obou uskupení, nějaká možnost tu je. Princ zahraniční politiky v EU Telička zradil Babiše, patrně z vděku za dobře placené koryto.

Je pravděpodobné, že protestní strany půjdou na budoucí kooperaci a dělbu postů, ovšem přijímání nových protektorátních směrnic EU to neovlivní.

Stejně jako socialisti prodali své sliby o církevních restitucích, ty stejné sliby prodá jiná parta. Za sto milionů máte potřebný počet hlasů a za miliardu se dá prodat vlastní stát. S bilionem ovládnete všechny, vytvoříte politické strany, frakce, nátlakové skupiny, vytvoříte politické téma, které neexistuje, a strach, který je nezbytný pro ovládání mas.

Přečíst výsledky voleb tou správnou politickou optikou znamená podívat se na sponzory a mecenáše.

Finančně dotovat jednu partaj je normální. Dotovat dvě je k zamyšlení a sponzorovat pět je politická „genialita“. Všichni v šachu ale v dobře placených funkcích.Lidé stále doufají, že se jich skutečně někdo zastane, někdo, kdo jim vrátí lidskou důstojnost a ukradený stát.

Devět stran ve Sněmovně bude bojovat za své programy, vítěze voleb by nejraději demokraticky zardousili a vládli bez něj. Z voličů jsou opět němí pozorovatelé, kteří za pár let opět podlehnou iluzi smyslu voleb. Českou politiku reálně ovládá pár rodin a těm je zcela jedno, kdo volby vyhraje a jaká vláda bude.

Vincent Pribula


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama