Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2017 10:38:36

Je to poplivání hrobů tisícům padlých za naši svobodu a porážku fašismu.

Je to poplivání hrobů tisícům padlých za naši svobodu a porážku fašismu.

Vyslání českých žoldáků do Pobaltí je přímo naše odporná zrada Ruského národa.



Vincent Pribula (politické echo)  

Neskutečné se stává realitou. Kdo by si pomyslel, že národ který byl určen k likvidaci a otroctví, dnes posílá své žoldáky na hranice našich osvoboditelů a Slovanů jako jsme my. Žoldáci čest nemají a nemají ani vlast. Vždy budou zabíjet za peníze a za tu stranu, která dobře zaplatí.Je to šílené, je to strach nahánějící hrůza, drzost a největší zrada poslanců, kteří pro vyslání žoldáků zvedli ruku.To už není o stranických dresech a politických půtkách. To už přesahuje všechny a vše svou mimořádně obrovskou váhou a nedozírných následků. Už nejde o koryta a moc, je to o přežití!

119 poslanců ztratilo schopnost morálního soudu. My Vás do té války naženeme!


Ano, zvedli ruku pro válku s Ruskem, je to jasný akt nepřátelství a nevděku a přímo se dělá špatně od žaludku. Nějak těm mladým klukům s pistolkami nedošlo, kde a proti komu jdou do války. Tak je to nutné v rámci historie národa připomenout. Jdete do války proti lidem a státu, kterým vděčíte za svůj vlastní život, za život vašich rodičů a přátel. Jdete silou vyhrožovat národu, který krvácel a nakonec bestii usekl hlavu v jejím hnízdě  -  Berlíně.

Je zcela nemorální, podílet se na jeho obkličování a neustálému vyhrožování s celým útočným paktem NATO. Pro historickou pravdu a nejvyšší morální postoj je nemyslitelné, stát se zbraní v ruce na Ruských hranicích po boku vojsk bývalého Wehrmachtu.

To už skutečně srdce a rozum nepobírá, jak nás prodávají vlastní elity a zatahují do zničující války.Odmítám a nechci, aby naši lidé podporovali a zvyšovali nepřátelství na hraně jaderného armagedonu a stáli po boku našich bývalých katů na Ruských hranicích!

Zástupci lidu opět ukázali, kdo má moc a jak jim názory vlastních lidí jsou ukradené.


Prý, jakési spojenecké závazky v NATO. Tak se na ně podívejme a dejme jim skutečnou podobu.Co naše závazky vlastně jsou? Na prvním místě nenávist k Rusku, slepá oddanost USA, na druhém místě souhlas a podpora útočných a dobyvačných válek USA. Do třetice zbrojit a nakupovat zbraně i za cenu zvýšeného počtu žebráků a lidí pod hranicí bídy. Na velkou vítěznou válku s Ruskem musí peněz být dost.

Kam NATO s USA vstoupilo, je smrt a zkáza.

Propaganda války a humanitního zabíjení v Africe, Balkáně má své úžasné výsledky. Osvobozené státy USA žijí jak v ráji a každodenně svou vděčnost dávají znát.Ovšem, pokud se něco málo nepovede a média dostatečně nemlží realitu, je tu Ruská karta a špioni.Tisíce špionů a Ruská propaganda je příčina všech nezdarů v nekonečném válčení. Aby toho nebylo málo na práci, je tu Pobaltí a Ruská agrese. Média opět nezklamala, ta hrozba v Litvě je již neúnosná. Mladí Litevci prosí USA a pakt NATO o záchranu a 40% etnických Rusů zas spoléhá na ochranu Ruska.Tam se to musí rozehrát jak na Majdanu a čeští žoldáci si konečně pod velením Bundeswehru zabijí své první ruské vojáky.

Jenže co potom, co dál? Jisto od německých kolegů dostanou kvalitní a nešizený proviant do první linie, a tak poprvé v životě okusí německou kvalitu potravin na bojišti. Poté se pomodlí a budou očekávat odvetný úder hrdých vlastenců Ruska. Máte možnost volby a můžete dát své hodnosti a metály i kariéru na oltář míru a přátelství. Nemusíte jít do bratrovražedné války nebo ji pomáhat rozpoutat? Je to na Vás, generálové vystudovaní v Moskvě u nepřítele?

Naše malá a zkoušená zem jde do války proti Rusku. Naše vláda se vylhává a odvolává na bezcenné spojenecké závazky. Jejich hodnota je kus papíru, který kdosi bez mandátu lidového hlasování podepsal a nás tím upsal peklu. Neutralita je zakázané slovo a historická zrada se koná podruhé.

Věřím v naději a na rozum a cit poslední chvíle. Snad zavelí svědomí a Slované se mezi sebou na rozkaz paktu NATO nebudou vzájemně zabíjet?


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama