Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2015 13:21:30

Mocenské boje v informačních polích a zrada elit.

Mocenské boje v informačních polích a zrada elit.

Politické analýzy 2015

Mocenské boje v informačních polích a zrada elit.


Po celém světě najdeme lidi, kteří sami sobě škodí. Volí kandidáty, kteří je připraví o živobytí, podporují diktátory, kteří šlapou po jejich svobodách, do úmoru pracují pro firmy, kterým na nich nezáleží.

Ve všech mocenských, politických a ekonomických špičkách je nejvíce lidí, pro které je alfou a omegou moc. Moc nad miliony vlastních lidí, které bez slitování  pošlou do bídy či války.

Poučení z historie nikdy nebylo tak naléhavé, jako dnes!

Dostaneme se z toho – jako druh, nebo aspoň jako skupina, nebo národ – vůbec někdy? Možné to je. Lidé nejsou jen hříčky fyzikálních sil, mohou myslet a jednat.

To však chce odvahu a schopnost altruisticky trestat: to znamená potrestat parazity ve jménu svých bližních za cenu vlastní oběti.

Komu se do toho chce? Čekají všichni, až to za ně někdo zařídí? Pravděpodobně jsme na cestě, kdy lidé zvolí osvícené diktátory a tím potrestají zradu vlastních elit a nastaví nějakou přijatelnou rovnováhu v informačních polích života a řídících procesech všech společenských vrstev.

Vincent Pribula

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama