Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2020 15:51:00

Ještě není dobojováno

Ještě není dobojováno

Komentář na facebookovém profilu k letošním volbám

Krajské volby jsou za námi a teď se naplno jedná o krajských koalicích. Držím kolegům z ODS palce, protože vím, že máme v krajích velmi schopné politiky, kteří jsou připraveni spravovat kraje tak, aby sloužili zájmům a potřebám vás, občanů.

Ale ještě není dobojováno. V pátek a sobotu nás čeká druhé kolo voleb do Senátu. Senát bývá často podceňován, ale v poslední době vidíme, jak důležitou součástí naší demokracie je. Je to protiváha vládě i Poslanecké sněmovně.

V čele Senátu je v současné době skvělý Miloš Vystrčil, který je nejen důstojnou náhradou za mého milovaného Jaroslava Kuberu, ale hlavně státníkem se vším všudy. Hrdý, upřímný, čestný, odvážný a pracovitý. Naše země přesně takového předsedu Senátu potřebuje.

Proto bych vás všechny poprosila, abyste určitě šli o víkendu k volbám a podpořili kandidáty ODS. Nejen proto, že jsou to velmi kvalitní kandidáti, kteří vás budou důstojně reprezentovat, ale i proto, že na výsledku bude záležet, zda Miloš Vystrčil obhájí křeslo předsedy Senátu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama