Mgr. Tomáš Chalupa

Praha 6; volby do PS: č. 9
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2012 17:28:43

Výhrady starostů k těžbě břidlicových plynů pozorně vnímám

Výhrady starostů k těžbě břidlicových plynů pozorně vnímám

Situaci kolem břidlicových plynů na Náchodsku chce ministr Tomáš Chalupa řešit přímo se starosty.

Ministr Tomáš Chalupa přijal v pondělí 12. března na Ministerstvu životního prostředí delegaci starostů z Náchodska, Broumovska a Trutnovska. Zástupci měst a obcí přijeli ministra Chalupu oficiálně pozvat do svého regionu v souvislosti s možným zahájením průzkumu zásob břidlicových plynů.

Setkání ministra Chalupy se starosty je v brzké době plánováno právě na Náchodsku. Situaci okolo projednávané těžby břidlicových plynů chce ministr Tomáš Chalupa řešit přímo se starosty v regionu.

„Názory starostů a jejich výhrady vnímám velmi pozorně. Na toto téma budu se starosty dále hovořit - nabízí se totiž otázka, jestli je zákon o geologických pracích v tuto chvíli schopen reagovat na technologický pokrok a nové situace s ním související a jestli by se neměla vést debata s Ministerstvem průmyslu a obchodu o jeho novelizaci,“ říká ministr Chalupa.

Organizací a naplánováním pracovního setkání se zástupci samospráv na Náchodsku, Broumovsku a Trutnovsku pověřil po dohodě s přítomnými starosty ministr Tomáš Chalupa poslankyni Zdeňku Horníkovou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama