Michal Babák

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2012 16:15:44

Pro VV se nic nemění. Vrcholný management VZP musí odejít

Pro VV se nic nemění. Vrcholný management VZP musí odejít

Vyjádření poslance Babáka k VZP.

Jsme přesvědčeni, že pro chod VZP a především pro kvalitu práv klientů je zásadnější odvolat ředitele Horáka, který přímo ovlivňuje chod pojišťovny. Otázku správní rady je třeba řešit až následně po stabilizaci každodenního chodu VZP.

 Uložili jsme řediteli Horákovi, aby nejpozději do týdne předložil správní radě písemnou informaci o výběrovém řízení na pozici ředitele krajské pobočky VZP v Praze a ve středních Čechách, což následně odhlasovala správní rada.

 Nezapomínejme, že hlavní slovo a odpovědnost za kvalitu služeb VZP pro její pojištěnce má ředitel Horák, ne primárně správní rada. Proto nejprve chceme vyřešit odvolání Horáka.

 Michal Babák, poslanec Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama