Ing. Pavel Uhlíř

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2012 20:40:20

ODS Pardubického kraje si zvolila kandidátku do krajských voleb

ODS Pardubického kraje si zvolila kandidátku do krajských voleb

Dne 27. března 2012 se konal regionální sněm ODS Pardubického kraje, na kterém bylo zvoleno pořadí kandidátů do krajských voleb. Na předních pozicích kandidátky se umístili: Petr Tupec, Ladislav Valtr, Jan Čechlovský a Josef Janeček.

 Ve včerejších odpoledních hodinách se v  hotelu Zlatá Štika konal regionální sněm ODS Pardubického kraje, na kterém byli zvoleni kandidáti do podzimních krajských voleb 2012. Celkem se sešlo a hlasovalo 95 delegátů.

Lídrem kandidátky byl již v prosinci zvolen Petr Tupec, starosta Horního Jelení. „Myslím, že se nám podařilo sestavit velice kvalitní kandidátku, která osloví velké množství voličů a dojde tak k výraznému posílení našich pozic v krajském zastupitelstvu,“ uvedl Petr Tupec.

Druhé místo kandidátky obsadil Ladislav Valtr, místostarosta Chocně a místopředseda oblastní rady ODS Ústí nad Orlicí. „Do voleb, a hlavně po nich, nás čeká hodně práce, proto společně udělejme maximum pro to, aby ODS pokud možno s novými lidmi v krajských volbách uspěla,“ sdělil na regionálním sněmu Ladislav Valtr.

Na třetím místě kandidátky se umístil Jan Čechlovský, který ODS a Pardubický kraj reprezentuje v Parlamentu ČR. Čtvrté místo kandidátky patří, současnému krajskému zastupiteli a předsedovi místního sdružení ODS Litomyšl, Josefu Janečkovi. Ten po svém zvolení řekl: „Budu se snažit o to, aby ODS byla v nadcházejících krajských volbách úspěšnější, než v těch předchozích.“

Na regionálním sněmu ODS se též volil předseda regionální rady. Svojí pozici obhájil současný předseda Jan Čechlovský. „Vážím si podpory svých kolegů a pevně věřím ve výrazný úspěch ODS v podzimních krajských volbách,“ vyjádřil se Jan Čechlovský ke svému opětovnému zvolení na post předsedy regionální rady ODS.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama