Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2021 7:19:46

Nabízíme program pro všechny slušné a pracující občany!

Nabízíme program pro všechny slušné a pracující občany!

Za tři měsíce se uskuteční, opět po čtyřech letech, volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, v jejichž rámci budou občané vybírat celkem 200 nových poslanců.

Hnutí SPD své priority prosazuje od svého vzniku před více jak šesti lety a důsledně dbá na plnění svého programu, čímž získává na svou stranu velké množství příznivců a podporovatelů. V současné Poslanecké sněmovně jsme jedinou parlamentní stranou, která prosazuje a hájí prvky přímé demokracie. Našim cílem je rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku a ne být provincií EU. Proto požadujeme referendum o vystoupení ČR z EU, neboť chceme Evropu s volným pohybem osob, zboží, služeb a peněz, Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států.

Současný model a fungování EU není funkční a navíc prosazuje věci, se kterými zásadně nesouhlasíme. Jako příklad uvedu přístup k řešení imigrační politiky, kdy EU podporuje nelegální imigraci, která přispívá k islamizaci unijních států. V současné době jsme též jedinou vlasteneckou stranou v České republice, která prosazuje politický program také na evropské úrovni, kde spolu s nejsilnějšími evropskými vlasteneckými stranami a tvoříme společnou frakci Identita a demokracie v Evropském parlamentu.

SPD dělá politiku pro lidi, kteří musí znovu vědět, že za svou práci dostanou důstojnou mzdu a za své daně důstojnou penzi, vzdělání, zdravotní a sociální péči. Stát musí být garantem jejich bezpečí a strážcem práva a svobody. Prosazujeme systém sociální solidarity společnosti k potřebným, především k seniorům, dětem a invalidům a podporujeme tradiční hodnoty naší společnosti, kdy fungující rodinu považujeme za její podstatu, která zasluhuje ochranu a podporu. Za základ rodiny považujeme tradiční svazek muže a ženy.

Do voleb budou kandidovat další politické subjekty, které ale nemají moc šancí uspět. Mezi nimi budou zastoupené i ty, které se označují jako vlastenecké či euroskeptické strany. Moje výzva je směrována právě k nim, aby netříštily síly, a podpořily největší vlasteneckou stranu, kterou je hnutí SPD. Každý propadlý hlas pro stranu, která nepřekročí pětiprocentní hranici volitelnosti, ve svém důsledku bude znamenat posílení hlasů probruselských stran.

Hnutí SPD za dobu svého trvání jasně deklaruje, že vždy bude hájit práva slušných a pracujících občanů, o čemž svědčí i to, že jsme v tomto volebním období navrhli již více než 100 zákonů a pozměňovacích návrhů. K většímu prosazení zákonů ale potřebujeme silnější mandát v Poslanecké sněmovně a proto apeluji na všechny naše občany, kteří souhlasí s naším programem, aby podpořili naše kandidáty v říjnových volbách do dolní komory Parlamentu České republiky.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama