RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.08.2021 6:37:00

Naše země za vlády Andreje Babiše zaostává

Naše země za vlády Andreje Babiše zaostává

Komentář na facebookovém profilu k stále pomalejšímu dohánění bohatého západu

 Naše země za vlády Andreje Babiše funguje špatně a zaostává, v pandemii nás to stálo tisíce životů, jinde je výsledkem nižší kvalita života či pomalejší dohánění bohatého západu. Platí to, ať už se bavíme o fungování institucí, o infrastruktuře, která neodpovídá století, či o rozvoji moderní decentralizované energetiky a obnovitelných zdrojů, kde jsme na míle a míle daleko od evropského průměru.

Naši zemi musíme znovu postavit na nohy a přitom přispět k tomu, aby lidstvo zvládlo klimatickou krizi. Lidé mají pocit, že potřebné změny budou drahé a že se jim dramaticky sníží životní úroveň. Věřím, že to bude naopak. Jednak mnoho potřebných změn podpoří ekonomiku a zlepší kvalitu života a mimo to naše země v následujících šesti letech dostane od EU přes tisíc miliard korun. A velká část by měla jít právě na zelenou transformaci a podporu těch, jejichž životní úroveň by utrpěla.

Úkolem politiků je především veřejnost uklidňovat a potřebné změny řádně vysvětlovat. Pokud ale většina politiků a lobbistů veřejnost přesvědčuje, že se svět zbláznil a my v Česku jsme jediní, kdo to pochopil, a proti změnám budeme bojovat, tak se nikam neposuneme. Česko se přitom musí výrazně změnit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama