Ing. Pavel Uhlíř

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2012 23:00:07

Magda Křivanová byla skvělou hostitelkou

Magda Křivanová byla skvělou hostitelkou

Nové multifunkční centrum v Hlinsku se dnes stalo dějištěm regionálního kola východních Čech v rámci tanečního projektu Festival tanečního mládí 2012.

 Právě dnes se všichni, kteří se věnují tanci nebo jsou jeho příznivci soustředili na regionální kolo východních Čech v tanečním projektu Festival tanečního mládí 2012. A právě toto regionální kolo bylo jednou z kvalifikačních soutěží na květnové Mistrovství Ćeské republiky, které bude mít své finále v České Lípě.

O úvodní slovo se postaral Bohumil Černý, který pozval všechny zúčastněné taneční skupiny a soutěžící na taneční parket. Ještě před úvodním slovem se podařilo panu Černému navodit tu správnou taneční atmosféru a následně pozval na pódium starostku města Hlinska a kandidátku pro volby do Senátu PČR ve volebním okrsku č. 44 paní PhDr. Magdu Křivanovou.

"Jsem ráda, že po více jak 10 letech můžu přivítat opět takto významnou taneční soutěž, kterou Festival tanečního mládí bezesporu je, opět v Hlisnku. Jsme rádi, že organizátoři tohoto skvělého projektu využili nové prostory hlineckého multifunkčního centra a že se jen pohledem do hlediště podařilo zaplnit celý sál. A právě přítomní příznivci tanečního sportu jistě připraví tu správnou atmosféru, aby si tanečníci své vystoupení dokázali patřičně užít," uvedla ve svém oficiálním zahajovacím projevu Magda Křivanová. 

Není tajemstvím, že Magda Křivanová je příznivcem tance, a proto bylo možné ji během celého soutěžního klání vidět v sále, kde bedlivě sledovala jednotlivé choreografie v kvalifikačních bojích v rámci jednotlivých kategorií. A že bylo na co koukat svědčí skutečnost, že regionálního kola východních Čech se zúčastnilo více jak 900 tanečnic a tanečníků.

Paní starostka Magda Křivanová při vyhlašování výsledků jednotlivých soutěžních kategorií předávala ceny a upomínkové předměty včetně diplomů a choreografie, které se umístili na pomyslných stupních vítězů dekorovala také medailemi.

"Byl to skvělý den, který jsem měla dnes možnost prožít právě v domácím prostředí multifunkčního centra v Hlinsku, které bylo svědky nejlepších tanečních choreografií. Vůbec nezávidím porotě, neboť ta měla nelehkou úlohu vybrat ty nejlepší," uvedla na závěr celého tanečního dne Magda Křivanová a popřála všem choreografiím, které se kvalifikovaly na květnové Mistrovství České republiky v České Lípě hodně štěstí a úspěchů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama