Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2021 11:53:00

Jmenování vlády Petra Fialy je symbolickou tečkou

Jmenování vlády Petra Fialy je symbolickou tečkou

Komentář na facebookovém profilu k jmenování nové vlády

 V říjnových parlamentních volbách dali občané naší země jasně najevo, že chtějí změnu. Že chtějí odpovědnou, pravicovou politiku, dodržování demokratických principů, slušnost a věcnost. Jmenování vlády Petra Fialy je symbolickou tečkou za procesem, který tuto změnu přinese. Je to velký den pro naši zemi a pro její budoucnost.

Gratuluji Petru Fialovi ke jmenování premiérem České republiky. Naše země v jeho osobě získává odpovědného, pracovitého a hodnotově ukotveného politika, který této ústavní funkci vrátí důstojnost, která jí náleží.

Gratuluji také všem jmenovaným ministrům nové vlády a přeji jim v jejich budoucí práci mnoho štěstí. Mám důvěru v jejich kompetenci a odhodlání měnit věci k lepšímu. A především děkuji všem voličům, že tuto důležitou změnu svým hlasem umožnili. SPOLU jsme to dokázali.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama