Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2022 15:06:00

Stojí přede mnou nové výzvy

Stojí přede mnou nové výzvy

Komentář na facebookovém proflu ke klíčovým úkolům nového roku

 Máme začátek nového roku 2022. Chtěla bych vám všem popřát mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě, zdraví a spokojenost.

Pro mě je tento začátek roku symbolický hlavně z důvodu mé nové funkce starostky Praha 2. Stojí přede mnou nové výzvy a já se na to moc těším.

  • Primárně se chci v tuto chvíli zaměřit na čistotu v ulicích v naší městské části. Vím, že vás to trápí, nikdo z nás nechce žít v nepořádku. Kompetence sice spadají pod magistrát hlavního města, ale udělám vše pro to, abychom tento problém s nepořádkem v ulicích vyřešili.
  • Další velkou výzvou je pro mě náš unikátní projekt nového domova pro seniory a pacienty s Alzheimerovým onemocněním. Dále se budu intenzivně věnovat sociální oblasti a péči o seniory a jsem proto moc ráda, že máme možnost tento jedinečný a moderní projekt s charakterem domácí péče realizovat.
  • Budeme také pokračovat v naší pomoci lidem, kteří v se dostali do špatné životní situace. Nyní i těm, kteří se kvůli rapidnímu zdražení energií dostali do finanční krize a nemohou si dovolit platit zvýšené zálohy. A to vše skrze náš Nadační fond Dvojka srdcem.
  • Čeká nás také nový multifunkční volnočasový areál Folimanka, který nabídne spoustu sportovních a zábavních aktivit.

Je toho před námi mnoho a já se moc těším, že se nám podaří naší milovanou městskou část posunout zase o kus dále.

Naše radnice byla vždy přátelská ke svým občanům, proto nezapomeňte, že u mě máte dveře vždy otevřené.

Milí občané Prahy 2, sousedé, přeji vám krásný a úspěšný start do nového roku a těším se na vaše podněty a připomínky.

Vaše Sandra

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama