Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2022 16:57:00

Další oáza odpočinku a osvěžení v horkých letních dnech

Další oáza odpočinku a osvěžení v horkých letních dnech

Komentář na facebookovém profilu k revitalizaci pražských Sadů Svatopluka Čecha

 Sady Svatopluka Čecha se stanou další oázou odpočinku a osvěžení v horkých letních dnech.

Už letos se v parku osvěžíte pod vodotrysky, mlžítky nebo v brouzdališti. Dominantou se stane nová fontána v centrální části parku, raritou pak bude vyobrazení úryvku z díla spisovatele Svatopluka Čecha v ploše mezi tryskami. Proměny se ale dočkají i okolní chodníky a mobiliář.

Na nápad s brouzdalištěm mě přivedly maminky, kterých jsem se ptala, co jim na Dvojce chybí. Když moje holky byly malé, nemohla jsem je od vody dostat, proto mě tento nápad okamžitě zaujal.

V tuto chvíli se na Dvojce můžete osvěžit už na 15 místech, v parcích, v ulicích i na náměstích. Postupně se nám tak daří realizovat projekty v oblasti životního prostředí, kterými reagujeme na klimatické změny v rámci našeho programu Udržitelná dvojka.

Více informací o projektu najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama