Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2022 7:35:00

Seniory musíme umět chránit

Seniory musíme umět chránit

Komentář na facebookovém profilu k prevenci kriminality

 Podvodníků, kteří zneužívají důvěry lidí, neustále přibývá. Podle našich zkušeností jsou nejvíce ohroženi starší lidé, kteří se nechají lehce ovlivnit. Právě jim podomní obchodníci často nabízejí nevýhodné půjčky, zatajují důležité informace, využívají nátlak a falešně příjemným manipulativním vystupováním zakrývají podvodné a nemorální praktiky.

Je proto nutné, abychom jim pomohli tyto praktiky prohlédnout a také jim poradili, jak se podvodníkům bránit. Zvlášť teď, kdy se v souvislosti se zdražováním energií objevili noví „šmejdi“. A přesně na toto téma proběhl na radnici Praha 2 odborný seminář. Navázali jsme tak na sérii preventivních přednášek a seminářů z oblasti prevence kriminality, které jsme pro veřejnost společně se strážníky městské policie pořádali i v minulých letech.

Všem seniorům, kteří na přednášku dorazili, děkuji za účast. Věřím, že to pro ně bylo užitečné a že se díky tomu nikomu nepodaří je oklamat. A také moc děkuji Městské policii hl. m. Prahy, která pro nás přednášku připravila.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama