MUDr. Raduan Nwelati

  • ODS
  • Mladá Boleslav
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2022 10:23:00

V severním sídlišti probíhá výsadba nových stromů

V severním sídlišti probíhá výsadba nových stromů

V Mladé Boleslavi probíhá další sázení nových stromů. Jejich umístění se nyní soustřeďuje do oblasti severního sídliště.

Ve čtvrtek 10. března bylo pracovníky společnosti Compag zasazeno pět javorů do areálu mateřské školy Pastelka, další dva javory a kaštan přibyly na travnatou plochu poblíž křižovatky ulic 17. listopadu a Na Radouči.

Sázení v severním sídlišti bude probíhat i v dalších dnech, nově budou další stromy vysazeny podél ulice 17. listopadu, nebo u parkoviště v Novém parku. „K výsadbě jsme zvolili pěti až šestileté stromy, které jsme i se zemním balem dovezli z Holandska. Další sázení připravujeme také do prostor parku na Výstavišti,“ uvedl primátor Raduan Nwelati.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama