Ing. Michaela Matoušková, MPA

  • STAN
  • Řečany nad Labem
  • starostka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2022 15:18:00

Chci navrátit dobré jméno našemu hnutí STAN

Chci navrátit dobré jméno našemu hnutí STAN

Komentář na facebookovém profilu k výběru kandidátů na nové předsednictvo hnutí STAN, které s posledními skandály značně prořídlo.

 Děkuji za obrovskou podporu, kterou jsem dnes dostala od mých kolegů ve STANu v Pardubickém kraji. ??

Kolegové mě nominovali do Předsednictva STANu. Stejnou podporu od nás všech dostal Vít Rakušan jako nominant na předsedu STANu. Krajský sněm také nominoval na místopředsedy Věru Kovářovou, Jana Farského, Lukáše Vlčka, a Michaelu Matouškovou.

Do celostátního výboru byli navrženi ke zvolení Jiří Hájek, David Šimek, Alice Paurová a Zdeněk Mlynář.

Zvláště nominaci na místopředsedkyni jsem dlouze zvažovala a pak jsem si řekla, že když ji přijmu, budou mít alespoň delegáti celorepublikového sněmu na výběr z více kandidátů na místopředsedy. A o to v těchto stranických volbách jde. Mít na výběr a svým hlasem mít možnost navrátit dobré jméno našeho hnutí a postupně vrátit lidem důvěru v politiku. Bude mi ctí na tuto novou cestu v hnutí posvítit ať už z krajské, či celostátní úrovně...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama