ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.06.2012 13:24:41

Pan ministr si dělá p*del!? Keřku do kurníku!?

Pan ministr si dělá p*del!? Keřku do kurníku!?

Pan "Losovačka" se stal ředitelem na krajském ředitelství silnic a dálnic ...

 Při minulém MFF mě iritoval vulgární Bartoškův slogan festivalu, jehož polovinu jsem právě užil. Přišel mi nekulturní a nedůstojný. Pan Keřka, karlovarský ex-primátor a ex-náměstek z ODS, jehož odvolání z nejvyšší funkce přišlo na den 11.září 2001, se právě stal ředitelem na karlovarském ředitelství silnic a dálnic! Tehdy, před deseti lety doprovodila Al-kajda jeho odvolání svým hrůzným činem až v USA. Stejně alarmující je pro mě dnešní přidělení této ředitelské trafiky právě jemu. Organizace Ředitelství silnic a dálnic je prakticky Investiční organizací, která přetavuje miliardy peněz daňových poplatníků do zadávání veřejných zakázek.

Máme před sebou srovnávací paralelu Pana Hybnera, také karlovarského ex-náměstka, kterého si po volební prohře ČSSD také uklidila do luxusní trafiky na Kraji, když mu přidělila gesci za rozdělování dotací ROP. Jak to dopadlo, ukazují závěry kontrol, které ukazují, že 100% projektů a zakázek je přidělováno manipulativně. Proto došlo k zablokování tohoto dotačního programu evropskými úředníky.

Při čtení mediální informace na i-Dnes o dosazení pana Keřky do funkce, bez výběrového řízení, v oboru, který má pod svojí kontrolou strana Věcí veřejných a dočítám Horníkovu (TOP09/NS) přiřazenou „opoziční kritiku“ musím se smát. Tedy, hodně křečovitě smát, protože v tomto příběhu vidím kompletní výpověď o stavu celé galerie Parlamentních stran.

Pan Keřka, pro mě pan „Losovačka“, mi je jako řadový občan zcela lhostejný. Je mi jedno, kam chodí do práce, s kým krade a co dělá. Aby nekradl, by měli ohlídat jeho policejní „kamarádi“, ze kterých vzešel. Ale aby byl „politicky“ dosazen k daňovému cecíku to pokládám za zcela nepřijatelné.  Jiří Kotek v.r.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama