ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2012 18:42:00

Jiří Šlégr vyrazil mezi lvy

Jiří Šlégr vyrazil mezi lvy

Poslanec a místopředseda NS–LEV 21 Jiří Šlégr v rámci „pracovní neděle“ navštívil v Teplicích cirkus Carini, kde v rámci představení vstoupil do klece mezi berberské lvy, kteří jsou chloubou principála cirkusu Francesca Cariniho.

Jako slavný hokejista se při potyčkách nezalekl ani těch největších bitkařů, nyní však sbíral veškerou svou odvahu: „Takový strach jsem neměl ani, když jsem ve volné přírodě potkal živého medvěda. Dnes jsem se bál nejvíce ve svém životě“, komentoval svůj kousek Šlégr. Během představení mnohokrát potleskem ocenil výkony všech vystupujících, speciálně pak vrcholné akrobatické číslo patnáctileté Žanetky Carini na pyramidě ze židlí ve výšce osmi metrů, které bylo zapsáno do české knihy rekordů.

V nabitém nedělním programu se Jiří Šlégr poté vydal do Litoměřic, kde předával ceny nejlepším mužstvům i hráčům hokejbalového turnaje Killers cup. V konkurenci devíti celků z Česka i Slovenska triumfovaly Pardubice, které ve finále zdolaly Tábor. Bronzovou příčku obsadil tým ze slovenské Skalice. Šlégr poděkoval organizátorům, divákům, rozhodčím a především samotným hokejbalistům za skvělý turnaj a zároveň přišel s myšlenkou uspořádat na začátku školního roku turnaj, kterého by se zúčastnily jak hokejbalové, tak i hokejové kolektivy a to v kategorii dětí i dospělých.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama