Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2022 11:33:00

Někteří hyenističtí senátoři mě málem pohřbívali

Někteří hyenističtí senátoři mě málem pohřbívali

Projev prezidenta republiky při tiskové konferenci u příležitosti návštěvy Ústeckého kraje

 Vážený pane hejtmane, dámy a pánové,

chtěl bych především poděkovat panu hejtmanovi za jeho pozvání na návštěvu Ústeckého kraje. Jak už jsem uvedl při jednotlivých setkáních, tato návštěva má trochu nostalgickou podobu. Ústecký kraj je ten, který jsem navštěvoval nejčastěji, tato návštěva je již sedmá v pořadí, a to mluvím jenom o prezidentských návštěvách. Jsem velmi rád, že proběhla tak, jak proběhla.

Jak už řekl pan hejtman, měl jsem řadu setkání se Zastupitelstvem, s těmi, kdo se účastnili hašení požáru v Českém Švýcarsku, v čele s panem generálem Vlčkem, měl jsem setkání s vedením města Děčín a s občany Děčína. Toto setkání bylo velmi příjemné. Byl tam sice jeden opilec, který upoutal vaši mediální pozornost, ale byl opravdu jeden jediný.

Co říci na závěr? Jsem velmi rád, že se mi vrátila chuť do života po drobné zdravotní komplikaci, kterou jsem měl a po které mě někteří hyenističtí senátoři málem pohřbívali. Doufám, že i ve svém starobním důchodu si zachovám tuto zdravotní, pohodovou úroveň.

Ještě jednou bych chtěl poděkovat nejenom panu hejtmanovi, ale všem, s nimiž jsem se v Ústeckém kraji setkal, za vlídné zacházení a přátelskou atmosféru.

Miloš Zeman
prezident republiky

Třebívlice, 18. října 2022

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama