prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2022 21:34:00

Řešíme to v legislativní nouzi, protože nejste schopní to vyřešit včas

Řešíme to v legislativní nouzi, protože nejste schopní to vyřešit včas

Projev na 48. schůzi Poslanecké sněmovny dne 13. prosince 2022 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 65/2022 Sb., o některých opatřeních v souvislosti s ozbrojeným konfliktem na území Ukrajiny vyvolaným invazí vojsk Ruské federace.

 Dobrý večer. Nedělám to často, ale musím to teď udělat. Vážený pane ministře, řešíme to ve stavu legislativní nouze, protože to nejste schopni vyřešit od 24. 2. letošního roku. V tom je ten základní problém. Proto řešíme lex Ukrajina III, IV, bude V, VI. A já to teď říkám jako člověk, který je s tímto problémem obeznámený. A myslím, že mě potvrdí v tomto i mí kolegové z Asociace krajů. Nejste schopni dořešit v rámci ukrajinské krize sociální dávky, aby o ty, kteří jsou tady, se mohli postarat ti, kteří to mají ve svém popisu práce. Takže nekývejte hlavou. Nekonáte a ani nevíte, jak máte konat! Děkuji. (Potlesk poslanců ANO.)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama