Ing. Radim Holiš

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2022 19:54:00

Všechny dotační programy jsme udrželi, některé dokonce navýšili

Všechny dotační programy jsme udrželi, některé dokonce navýšili

Rada schválila 19 dotačních programů pro rok 2023, kraj má pro ně vyčleněno téměř 145 milionů korun.

 Celkem 19 dotačních programů pro rok 2023 schválili na svém pondělním jednání radní Zlínského kraje. Jde o programy z oblasti školství, sociálních věcí, životního prostředí a zemědělství, kultury, mládeže a sportu a dalších. Celkově má pro ně kraj vyčleněnu částku 144,221 milionu korun.

„V této nelehké době jsme udrželi všechny dotační programy a některé dokonce navýšili. Rozvoj obcí a práci organizací, které tvoří přidanou hodnotu našeho kraje, musíme podporovat,“ uvedl hejtman Zlínského kraje Radim Holiš.

Výzvy ke všem těmto programům i další podrobné informace, například za jakých podmínek lze o dotace žádat, najdou zájemci na webových stránkách Zlínského kraje v sekci Dotace, na níže uvedených odkazech. Příjem žádostí bude zahájen v období od 20. do 24. ledna 2023.

Všechny schválené dotační programy včetně alokovaných částek najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama