Ing. Jaroslav Zámečník, CSc.

  • SLK
  • Liberec
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2023 15:18:00

Liberec vypisuje výběrové řízení na stavební práce pro rekonstrukci budovy URAN

Liberec vypisuje výběrové řízení na stavební práce pro rekonstrukci budovy URAN

Město Liberec nově vypisuje výběrové řízení na dodavatele stavebních prací pro rekonstrukci budovy URAN. Zhotovitel by mohl být znám na konci března, pokud vše proběhne bez komplikací.

Nové vypsání ZŘ na stavební práce v rámci projektu "Rekonstrukce objektu URAN“

Veřejná  zakázka  bude  zadávána  v  otevřeném nadlimitním řízení s předpokládanou, maximální a nejvýše přípustnou hodnotou 141 812 000 Kč s DPH.

„Novinkou je, že rekonstrukce objektu URAN je doplněna o zásadní proměnu 1.NP pro potřeby autobusového nádraží na základě projektové dokumentace zpracované Kanceláří architektury města. Proměnou místa se významně zlepší kvalita zázemí a odbavovacích prostor pro veřejnost. Projekt zahrnuje i nové toalety. Definitivně tak zmizí provizorní buňky a vznikne tam kvalitnější prostředí,“ říká primátor Liberce Jaroslav Zámečník.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama