Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2023 18:09:00

Tak takhle ne!

Tak takhle ne!

Reakce na facebookovém profilu na plán vládní pětikoalice na zvýšení DPH

 Vláda se chystá podpořit další vlnu zdražování. Snížení daně z příjmu pomohlo lidem především s vyššími příjmy a způsobilo díru v státním rozpočtu.

Vláda chce chybějící peníze získat zvýšením daně z přidané hodnoty. To bude v praxi znamenat nejen zdražení některých služeb a zboží, ale i léků! A to vše v situaci, kdy na většinu z nás tvrdě dopadá rapidní zdražování a dlouhodobé výpadky léčiv. Nejenže tedy nebudou léky k dostání, ale stanou se ještě větší finanční zátěží pro rodiny i seniory!

Potřebujeme skutečnou daňovou reformu! Ne úlevy pro bohaté a zdražování, na které doplatí pracující a ti, kteří mají problém uživit své rodiny.

To jste chtěli? My ne!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama