Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2012 14:35:09

Překročení lhůt pro zápis vozidel nesmí být penalizováno

Překročení lhůt pro zápis vozidel nesmí být penalizováno

ČSSD je přesvědčena o tom, že by se měl Pavel Dobeš zasadit o co nejrychlejší zajištění bezchybného provozu celého registru.

„Ministr dopravy Pavel Dobeš by měl garantovat, že nebude nikdo penalizován za překročení lhůt pro zápis nutných změn při nákupu či prodeji aut. Zároveň by se měl omluvit za komplikace, které kolaps nového registru vozidel mnoha občanům způsobil,“ říká stínový ministr dopravy a hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec. Týdenní odstávka systému je podle něho sice velmi nepříjemná, v tomto případě však nikoli fatální.

 ČSSD je přesvědčena o tom, že by se měl Pavel Dobeš zasadit o co nejrychlejší zajištění bezchybného provozu celého registru. Jen tak se podaří rozptýlit pochybnosti o účelnosti vynaložených prostředků. Rychlé řešení pak může vyvážit počáteční nedostatky při rozjezdu systému, který přináší řadu pozitiv.

  „Mezi ty patří především propojení s registry v ostatních zemích EU, které usnadní práci policistům i úředníkům měst. Nespornou výhodou je i možnost převodu registračních značek mezi vozidly jednoho majitele a registrace značek na přání, které omezí možnost korupčního jednání,“ doplňuje Chovanec.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama