Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2023 12:18:00

Nejde o nic jiného než o krádež za bílého dne

Nejde o nic jiného než o krádež za bílého dne

Stanovisko Trikolory k chystanému okradení seniorů

Nazývejme věci pravými jmény! V režimu „stavu legislativní nouze“ se Fialova vládní koalice chystá okrást každého důchodce o tisíc korun měsíčně. Vláda sice eufemisticky tvrdí, že jde projednání změny zákona o důchodovém pojištění, nicméně reálně, pokud se jí to podaří, nejde o nic jiného než o krádež za bílého dne. A okradenými mají být ti, co se mohou bránit nejobtížněji, naši senioři.

To vše za situace, kdy s odvoláním na platné znění jiných zákonů si politici sami sobě valorizovali, rozuměj navýšili, svoje vlastní platy. Doslova v přímém přenosu tu opět sledujeme praxi dvojího metru. Pro někoho platné zákony platí, pro jiné se musejí upravit, a ještě k tomu ve zrychleném režimu.

Vše se navíc děje v kulisách zběsilé vládní militarizace veřejného prostoru, jež hrozí přerůst v zavlečení České republiky do ukrajinské války.

Trikolora zásadním způsobem odsuzuje vládní kroky a vyzývá vládu Petra Fialy, aby raději sama odešla dřív, než ji smetou nespokojení občané.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama