Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2023 13:57:00

Jednou se vaše děti budou stydět za to, že jste tady teď byli

Jednou se vaše děti budou stydět za to, že jste tady teď byli

Projev na 55. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 28. února 2023 k vládnímu návrhu novely zákona o důchodovém pojištění

 Dámy a pánové,

jednou se vaše děti budou stydět za to, že vy jste tady teď byli. Věřte mi, že se budou stydět, protože jestli si myslíte, že je valorizace starobních důchodů ohrožením této republiky, že je to ohrožením lidských práv nebo že to je ohrožením nějakých hospodářských škod, tak to jste hodně na omylu.

Vy jste si prostě vymysleli, že pod vějičkou těchto věcí dneska v legislativně úplně jiném procesu přijmete to, že okradete české důchodce. To je prostě tristní, co se v této Sněmovně děje. A já věřím tomu, že jednou vás vaše děti za tohle budou soudit!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama