JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2023 18:58:00

V Praze si na kšeftaře se zvířecím neštěstím posvítíme

V Praze si na kšeftaře se zvířecím neštěstím posvítíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k množírnám

Je pro mě velmi smutným zjištěním, že Praha doteď nemá vybudované dostatečné kapacity, kam by se dala okamžitě umisťovat týraná zvířata. To pak v praxi nahrává tyranům a zejména množitelům.

Ti kolem sebe mají vybudovanou síť různých osob, které jim v jejich odporné činnosti pomáhají. Není výjimkou, že se tito "pomocníci" sešikují, a než si úřady zajistí pro týraná zvířata dostatečné kapacity, aby je mohli odebrat, tak se pomocníci u množitelů sjedou, zvířata si naloží a zmizí s nimi neznámo kam.

S tím se nehodlám smířit. V Praze si na tyto kšeftaře se zvířecím neštěstím posvítíme. A proto u nás na magistrátu proběhla na toto téma důležitá schůzka.

Chci, aby Praha byla městem, kde se nebude dařit nikomu, kdo se jakýmkoliv způsobem podílí, nebo se zapojuje do nelegálních aktivit, zneužívání a týrání zvířat!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama