Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2023 8:07:40

Ministryně války Jana Černochová druhou řeznicí ?

Ministryně války  Jana Černochová  druhou  řeznicí ?

V době, kdy vládu Petra Fialy hodnotí lidé jako nejhorší za posledních deset let a signalista Fiala je v Evropě mezi premiéry nejhorší, schvaluje asociálně válečnický kabinet Česko – americkou dohodu o obranné spolupráci.

 

     Smlouvu  nejtransparentnější, neboť musela být před veřejností  utajována   do poslední chvíle.  Podpis  smlouvy  není ničím jiným, než  naplňováním   americké strategie   v podání  teroristického uskupení NATO  alias štítu a meče , dokončením  mnoha desítek let amerického úsilí   zatáhnout evropský kontinent do zničující  jaderné války s Ruskem. Česká republika se tak po její ratifikaci  stane  dalším státem, který podepsal  válečnou smlouvu s „hrdiny“ vietnamské války  a následné  spousty válek  dalších.  

Fialův  kabinet  svými rozhodnutími pokračuje v prasárnách proti  vlastním občanům, tentokrát v oblasti bezpečnosti státu. Svým rozhodnutím  ukrajinskoamerický  Fialův  kabinet posunuje  ČR do válečné první linie  a ještě lživě tvrdí ( což se stalo  normou současné vlády), že se tím bezpečnost naší země zvýší !

Historie mnohokrát ukázala, že USA nemají žádné přátele, ale jen poslušné

lokaje a neposlušné přátele.

Ministryně  války  Jana Černochová  si „dotažením“ obranné smlouvy

splnila  svůj životní sen. „Dnes“  je  oslavována  americkými   (a zcela jistě i

ukrajinskými)  spojenci  výraznou postavou  české politické reprezentace  

prosazující mírotvornou politiku NATO.

Dost možná, že v budoucnosti se díky své krvelačnosti stane po Madeleine

Albrightové  druhou krvavou  bábou  a řeznici !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama