Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2023 12:18:00

Když se pískne, tak prostě hasič jede. To je nutné maximálně obdivovat

Když se pískne, tak prostě hasič jede. To je nutné maximálně obdivovat

Primátor hl. m. Prahy Bohuslav Svoboda pokračuje v avizovaných návštěvách městských částí. Zavítal také do Klánovic, kde se seznámil s projektem výstavby nového objektu pro Integrovaný záchranný systém (IZS).

 Návštěvu Klánovic zahájil Bohuslav Svoboda neformálním setkáním se starostkou Alenou Kolovrátkovou. Na úřadu spolu probírali historii Klánovic, současné problémy této městské části i budoucí plány na její rozvoj.

„Klánovice se za těch téměř padesát let, co jsou přičleněny k Praze, staly významnou součástí hlavního města. Jsou oblíbenou destinací k bydlení a i díky vedení této městské části je tu příjemné žití,“ uvedl primátor Bohuslav Svoboda.

Primátor, v jehož gesci je i bezpečnostní politika, se v Klánovicích seznámil s projektem výstavby nového objektu pro Integrovaný záchranný systém. Poté se zúčastnil předání nového hasičského vozu Tatra CAS 30, přítomni byli i ředitel Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy Luděk Prudil, poslanec Vladimír Balaš, starosta Městského sdružení hasičů hl. m. Prahy Martin Wagner a obchodní ředitel THT Polička Martin Baláš.

„Když se pískne, tak prostě hasič jede. A to je skutečnost, kterou je nutné maximálně obdivovat, ale také maximálně podporovat. A právě podpora hasičů jak tady v Klánovicích, tak v celé Praze, je jednou z našich priorit,“ řekl při předání vozu Bohuslav Svoboda.

„Městská část Praha-Klánovice naše dobrovolné hasiče podporovala v minulém období a my v tom budeme pokračovat, protože si uvědomujeme, jak důležití pro nás všechny jsou,“ dodala starostka Alena Kolovrátková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama