Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2023 11:28:52

Jména zrádců z řad poslanců budou zanedlouho známa

Jména zrádců z řad poslanců budou  zanedlouho  známa

Prezidentský převrat v Turecku režírovaný USA se nekoná.

 

Dosavadní prezident R.T. Erdogan byl zvolen na dalších pět let, navzdory americkému úsilí   nainstalovat zde  svoji loutku v podobě kandidatury Kemala Kilichdaroglu.

   Jedním ze vzkazů na výsledek volby je prohlášení tureckého ministra vnitra, kdy   Süleyman  Soylu poznamenal „Chci zdůraznit, že od nynějška bude každý, kdo bude prosazovat politiku orientovanou na Spojené státy, ať už to budou strany nebo jednotlivci, v této zemi prohlášen za zrádce vlasti“.

Děje se tak v době, kdy poslanci  budou  schvalovat  vazalskou kolaborantní  obranou smlouvu mezi ČR a USA, kterou Černochová potupně nedávno v USA podepsala.  Smlouvu, díky které není vyloučeno  ,že se brzy  naši občané mohou dočkat jaderných zbraní na našem území a dalších  nemilých  překvapení.

       Černochová, dle diagnózy kterou popsal  MUDr. Hnízdil „Je nemocná, těžký narcismus, prvky sadismu, deprivantka, traumata z dětství, pohrdavá, maligní narcismus s příměsí sadismu, autoritářský absolutismus, získaný pocit megalomanie a nesnáší kritiku“  udělala z naší země  kolonii v oblasti  státní suverenity a prosazování obranné politiky.

      Nejsem si jist do jaké míry bude ministryně Černochová a další američtí přisluhovači slavit  28. září letošní  svátek  České státnosti, svátek svatého Václava. Panovníka, který ve své době hledal  mír a přátelství u  křesťanských zemí, včetně Svaté říše římského národa Německého.  Jak se traduje, zde si mír  musel vykupovat v podobě stříbra a mnoha kusů dobytka. Snad jen škoda, že se o něco podobného nepokusila i Černochová když letěla jako slouha  do USA  ke kolaborantskému  podpisu.  Peněz v době, kdy ČR  napodobuje  svého spojence USA v blížícím se finančním bankrotu  se sice nedostává, nějaký ten vůl by se ale jistě našel.

   Vláda mandát na přijetí obranné smlouvy od voličů nedostala, natož pak Černochová. Na tahu jsou nyní naši páni poslanci, kteří přijetím uvedené smlouvy rozhodnou o rozšíření fronty evropských států usilující válčit po boku USA proti Ruské federaci. Již brzy na základě hlasování v poslanecké sněmovně se tak dozvíme další  jména  zrádců naší země.  V době pokračující fašizace státu v čele s její vládou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama