Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2023 10:29:20

Lipavský se přidal k vládním šiřitelům poplašných zpráv

Lipavský  se přidal k vládním šiřitelům poplašných zpráv

Ministr zahraničních věcí Jan Lipavský se přidal k dlouhé řadě vládních šiřitelů poplašných zpráv

 

Na semináři k bezpečnostní strategii ČR  dne  6.6.2023 mimo jiné uvedl „Česko dnes není v bezpečí. Hrozba přichází kromě Ruska i z Číny“. Uvedené vystoupení našeho absolventa pražského institutu bezpečnostních studií, člověka mnoha nelichotivých přívlastků  je dalším z řady, kdy ve skutečnosti  přednesl  referát americké ambasády.  Je pokračováním  šíření poplašných zpráv, které odstartoval vice než před rokem premiér Fiala prohlášením, že jsme ve válce s Ruskem, následujíc  náčelníkem  GŠ ACR  generálem Řehkou  a dalšími.

     Progresivní, vždy připraven k prosazování amerických zájmů a  mezi veřejností  oblíbený ministr Lipavský na jehož  nedávnou  ohlášenou veřejnou besedu v Broumově mělo přijít  cca pět zájemců tentokrát udeřil na hlavičku.  Jen místo dalšího strašení a vyvolávání strachu by mohl  nezkušený diplomat  sdělit  ve kterém  letopočtu naposledy  Čína zaútočila  na  evropský nebo americký stát.  Neplatí to snad ale obráceně?   A nebyli to snad  Rusové, kteří se v 90. letech minulého století   stáhli  z východní Evropy a  současný neklid  je  tak z důvodu neustálého rozšiřování a roztahování NATO směrem k ruským hranicím?  Bohužel západní" progresivní " politikové stále slabšího Západu mají neustálé nutkání povýšenecky radit ostatním vazalským státům  co a jak dělat, včetně přijímání neoliberálních hodnot Západu. Nechtějíc si připustit, že se schyluje k válečné světové katastrofě, zpočátku  zatím probíhající  daleko od amerických břehů.

      Pokud dnes podle  vyjádření  Lipavského  Česko není v bezpečí,

je to pouze zásluhou koordinovaných  kroků  současné vládní   sebranky  mající svou ochranou podporu  u agenta Pávka a západních mocností  vůči Ruské federaci.

Nebo je  snad například  nedávná výzva  Markéty Pekarové Adamové přednesená v  litevském Vilniusu na setkání předsedů parlamentů členských zemí NATO ke zrušení Zakládajícího paktu Rusko – NATO jejím vlastním „nápadem“ ?

 Touží po rozmístění jaderných zbraní naši občané, nebo krvelačné dámy  typu  Černochová  a  Pekarová Adamová?

      Neudělala Jana Černochová díky podpisu  vazalské  obranné smlouvy mezi USA a ČR z naší republiky  51. stát USA poté, kdy

de facto propůjčila na věky naše území americkým vojenským mírotvorcům ?

      Česko samozřejmě není ve válce, je v bezpečí a  politici  a jejich rodinní  příslušníci z vděku k Ukrajině v době stále více skloňovaného slova mobilizace  zcela jistě armádní řady rozšiřovat  nebudou !

 V nebezpečí je pouze  z důvodu  vystrašených proamerických patolízalů, snažící se zdůvodnit svoji neschopnost vládnout a vést vlastní zemi k prosperitě, vycházejíc z osvědčeného postupu, že jen člověk, který žije v permanentním strachu je loajální režimu.

        Není pochyb, že po ukončení probíhajícího konfliktu na Ukrajině mezi NATO a RF dojde k novému uspořádání světa s upadajícím vlivem Západu. Některé mocnosti svůj vliv ve světě posílí, jiné naopak oslabí.  ČR na vybranou moc nemá. Je to  návrat  k azimutu při  prosazování našich zájmů na všechny světové strany. Zvláště za situace,  kdy v přípravě na válku s Ruskem  cpeme všechny, i ty neexistující prachy do zbrojení, kdy se zavazujeme v rámci EU k dalším půjčkám ve prospěch zbrojení a válečného  konfliktu na Ukrajině . Kdy signalista Fiala,  prodejkyně mobilů Pekarová, traktorista Jurečka, ministryně války Černochová a další  každým dnem pokračují v astronomickém zadlužení naší země a jejich  několik dalších generací.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama