Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2023 12:42:23

Referenda o obranné smlouvě mezi USA a ČR se vládní lůza bojí

Referenda o obranné smlouvě mezi USA a ČR se vládní  lůza bojí

Tlak veřejnosti proti schválení obranné smlouvy mezi ČR a USA, kterou válkychtivá ministryně obrany Černochová nedávno podepsala se svým americkým protějškem sílí.

 

Jednou z akcí  odporu  široké  mírumilovné  veřejnosti  proti uvedené smlouvě  bylo veřejné slyšení  projednávání petice „proti přítomnosti cizích vojsk na území ČR“, které se uskutečnilo  v petičním výboru  poslanecké sněmovny dne 20. června 2023.

Při  jejím projednávání byla patrná na  jedné straně ohromná arogance mnohých členů petičního výboru, na straně  druhé pak  skvělé argumentační vystoupení jednoho z členů petičního výboru  projednávané petice  Josefa Skály.  Argumenty, které vládní žumpa jen těžko může zpochybnit ! Nejen  na základě uvedené  argumentace  tak mnohým občanům dochází, proč bylo   jednoho z kandidátů posledních prezidentských voleb potřeba mediálně zdiskreditovat v podobě  podání trestního  oznámení. Stejně tak je zřejmé, proč občané ČR  nedostali  možnost se vyslovit ve veřejném referendu na toto téma.  Odpověď  je možná ukryta  ve výroku ex prezidenta Václava Klause,  podle kterého je obranná smlouva nadiktována ze 101 %  americkou stranou.  Diktát ze strany USA je zřejmý již ze skutečnosti, že referendu bylo našim občanům zabráněno i v otázce vstupu ČR do NATO v roce 1999.  Bez politické korektnosti tak  lze konstatovat, že USA sice tvoří páteř NATO, ale o tom, že je bezpáteřní není pochyb !

    Na závěr malé doporučení především pro  vyznavače  rádoby objektivního a vyváženého zpravodajství veřejnoprávní České televize a příznivce  navýšení daně za sledování tohoto media. Co tak udělat výjimku  a  v neděli  místo sledování dalšího dílu   nekonečného  seriálu  „Pohádky  Václava Moravce“  vzhlédnout celá záznam z veřejného slyšení k projednávání uvedené petice, viz odkaz  : https://www.youtube.com/watch?v=wIxCRHK1tvc&t=0s

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama